ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2019: ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ

Σ.Βούγιας: Στόχος μας η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας και των σχέσεων του κεντρικού δήμου με τη Β’ δημοτική κοινότητα

Στις 20 Μαρτίου η «Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη», θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της κοινωνικής πολιτικής και ασφάλειας στη «Βίλα Πετρίδη» της Β’ δημοτικής κοινότητας.

Για τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Β ΄Δημοτική Κοινότητα (Ξηροκρήνη) ενημερώθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας με αφορμή την παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συμβουλίου της.

Η εγκατάλειψη της περιοχής από τη διοίκηση, η κακή εξυπηρέτηση από τις δημόσιες συγκοινωνίες , η έλλειψη χώρων πολιτισμού αλλά και το αίσθημα ανασφάλειας μεγαλώνουν την απογοήτευση του κόσμου και μειώνουν την επαφή της κοινότητας με τον κεντρικό δήμο.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πολύχρωμη Θεσσαλονίκη», δεσμεύτηκε για αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων , ενοποιημένες γειτονιές , περιβαλλοντικές αναπλάσεις και για τη βελτίωση των σχέσεων του κεντρικού δήμου με τη Β΄ Δημοτική κοινότητα.

Ανακοίνωσε επίσης τη λειτουργία του θεσμού του κοινοτικού αστυνομικού, την τηλεφροντίδα των ηλικιωμένων και ανήμπορων και την καλή συνεργασία με την ΕΛΑΣ για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Σπύρος Βούγιας | ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη - λογότυπο

ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σπύρος Βούγιας | ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη - λογότυπο